Prodej bytu 2+1, 57 m2

Prodej bytu 2+1, 57 m2

Celkem 4 fotografií, zobrazit všechny
Popis nemovitosti:

Chcete získat jako dárek velmi zajímavý garantovaný BONUS pro kupující – hodnota poukazu 10.000 Kč dle vlastního výběru? Hledáte byt v přírodě, který je zároveň v centru města?

Nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví a s lodžií, který se nachází na okraji obce Studená ve velmi klidné lokalitě.
Dům je po revitalizaci – plastová okna, fasáda, střecha měněna v roce 2021. Byt se nachází ve 4. podlaží cihlového domu.

Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci, užitná plocha činí 57 m2. Dispozičně řešen o velikosti 2+1, ale obývací pokoj lze rozdělit na dvě místnosti, kde může vzniknout dispozice 3+1, popřípadě moderní 3+kk. Dále součástí bytu je kuchyň s jídelním koutem, koupelna s vanou, samostatné WC a dětský pokoj s výstupem na lodžii. Vytápění je zajištěno ústředním dálkovým systémem a k bytové jednotce náleží sklepní kóje v přízemí.

Velkou předností tohoto bytu je, že se jedná o velmi klidné místo, kde se již za domem nachází rozlehlá příroda. Nízké náklady na bydlení, která je v současné době pronajímána pravidelně platícím nájemníkem, tudíž se zde nabízí velmi zajímavá investiční nemovitost.

V blízkosti se nachází veškerá potřebná infrastruktura – škola, školka, nákupní centrum, restaurace, pošta, obecní úřad, lékař a kulturní zařízení. V okolí je také koupaliště.

Byt je možné financovat výhodnou hypotékou, kterou ráda zajistím. Pro více informací mě kontaktujte kdykoliv i během víkendu.

cena v RK
včetně provize RK
Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2333
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Studená
Podlaží:
4. podlaží z 4 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2021
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Prodejce:
realitní makléř: Jaroslava Gerbová
Jaroslava Gerbová
telefon: +420734575668
info@realitygerbova.cz
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Studená, okres Jindřichův Hradec